Klompendans

Klompendansen als business event/bedrijfsuitje

Sinds enige jaren is Peter Dehing Dance Studio’s zeker geen onbekende meer in de wereld van de business events, congressen, teambuilding events en dergelijke. Zo gaf hij al workshops  voor velen, waarbij plezier en totaal nieuwe ervaringen, maar vooral het elkaar leren kennen in een totaal andere omgeving met een totaal andere bezigheid centraal staat. Peter Dehing Dance Studio’s beschikt zelf over voldoende geluidsapparatuur om een elk evenement genoeg luister bij te zetten tot wel groepen van 1000 personen.
Veel gevraagd is tegenwoordig het oud Hollandse Klompendansen, wat dacht u van een oer-Hollands gebruik, waarbij eerst iedereen zijn/haar eigen klomp zelf mag schilderen en er daarna ook nog eens met de collega’s op gaat dansen. 
Deze workshop wordt dan vaker uitgebreid met andere workshop dansexpressie waarbij dan eerst teambuilding centraal staat. Het samen maken van een choreografie, iets wat in de meeste gevallen voor iedereen een totaal nieuwe materie is dus een gelijke start voor elke deelnemer.
Andere veel gebruikte vakken voor dit soort events zijn: Afrikaanse dansDansexpressieTapdansModerne dans, Body drums, Flamenco(Spaanse dans), Video jazz of een combinatie van meerdere vakken.

Vooral leuk is het feit dat bij dit soort events mannen en vrouwen van allerlei leeftijden toch eens in aanraking komen met iets waarvan ze misschien in hun levensdagen nooit gedacht hadden, dat ze dat nog eens met zoveel enthousiasme zouden gaan meemaken. Wat U kunt verwachten is dat Peter Dehing Dance Studio’s voor een dag of dagdeel naar de door U gekozen locatie komt en een of meerdere vakken doceert, puur als kennismaking, maar ook is het mogelijk voor de groepen er een korte presentatie aan te verbinden, zodat men iets kan laten zien aan de andere medewerkers, en deze minipresentaties worden dan bijvoorbeeld tijdens het diner getoond. Natuurlijk zijn er vele varianten bespreekbaar dus neem gerust even contact met Peter Dehing  Dance Studio’s op om het een en ander te bespreken. Om een voorbeeld te geven hier een greep van onze opdracht gevers.

 • NVMI – MOJ Business events voor marktonderzoekers werd gehouden in de congreszalen van Artis te Amsterdam (± 180 deelnemers) Greep uit de deelnemende bedrijven: Intomart, Nipo, Philips Nederland, Nationale Nederlanden, Albert Heijn, Fortis Bank NV, KPN, Iglo Mora groep, Heineken en vele anderen.
 • BUYS BUSINESS EVENTS, Groningen, diverse opdrachten voor grotere events. Zie www.buys.nl
 • ESSENT Business events voor medewerkers van Essent gehouden op Papendal
  (± 280 deelnemers)
 • ERNST & YOUNG Business events voor medewerkers van Ernst & Young locatie Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee. (±160 deelnemers)
 • GRONDMIJ Business events voor medewerkers van de Grondmij locatie Park Frederiksoord.  (±100 deelnemers)
 • HASKONING Diverse keren grotere events voor zowel personeel van Haskoning als voor de kinderen van het personeel. (±150 Deelnemers)
 • ING Postbank Groots opgezette personeelsdag op papendal. (± 2000 deelnemers) 
 • MAASSEN CONSULTING, bedrijfsuitje voor personeelsleden. (± 30 Deelnemers)
 • INSPIRATION POINT, Valkenswaard, choreografieen show 2006/2007
 • DYSON stofzuigers, bedrijfsuitje i.s.m. van Schaiijk Osnabrugge.  (± 40 Deelnemers)
 • RADBOUD UNIVERSITEIT, Nijmegen workshop flamenco dansen. (± 60 Deelnemers)
 • ESSENT Netwerkfestival, lokatie Papendal (meer dan 2000 deelnemers) in opdracht van Buys Business Events. september 2007.
 • NABUURS LOGISTICS, Haps 2008 (± 35 Deelnemers)
 • VIMPEX – MONSHOE, Waalwijk 2008 (± 30 Deelnemers)